Čvrstina vere, čistota duše, čestitost života
Powered By Blogger

среда, 18. мај 2011.

Krov

Poštovani čitatelji,

Juče su vredni neimari postavili kostur krova i ove nedelje obavljaće završne pripreme za pokrivanje krova koje će, verovatno, ako vreme dozvoli, da se odigra u subotu. Planirano je jedno prasence da se ispeče, jer će taj dan da bude veoma bitan, i san je svakog graditelja. MI radimo i dok drugi spavaju.

Mislim se nešto, bolje bi Mrkonjiću bilo da angažuje ove moje majstore, jer mislim da bi za par dana Koridor 10 bio gotov. Pojeli bi ga za doručak. Ovako se čovek muči sa tim putem, ne zna kada će da ga završi, a ovi moji samo peglaju.Šala mala. Ali ne mogu reći da nisam presretan s obzirom na do sada izvedeno. U pripremi je preseljenje iz stana u kojem sam podstanar na privremeni rad kod "tajka", gde će se nalaziti naše boravište do daljnjeg. Preseljenje smo planirali za proleće 2012. godine.

Ali o tom potom. Uživajte u slikama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Posted by Picasa

3 коментара:

  1. Анониман18. мај 2011. 10:34

    Pa stvarno sta reci?!!!Metar dana i etto-vec krov!! SVAKA CAST!
    A majstori su ti stvarno Japanci,rade kao ludi.Svako dobro,
    tutu-rutu

    ОдговориИзбриши
  2. Hvala druze. Lepo ja kazem da ih predlozim Mrkonjicu. Ima da se preporodi. Koridor ce da istamburaju ocas posla. Nema posle da ga prozivaju po novinama. Haha. Svako ko je prolazio stvarno je odusevljen sa napredovanjem, a ti ljudi imaju od mene preporuku u svakom pogledu za rad, trud i angazovanje. Zvanicno smo krenuli 19.04.2011. a eto za mesec dana dokle je doslo. Brzo i najbitnije kvalitetno uradjeno. Prezadovoljan sam.

    ОдговориИзбриши
  3. Анониман18. мај 2011. 22:55

    Odlicno, odlicno!
    Ali ako pricamo o efikasnosti u gradjevini onda su Kinezi zakon! Vi niste videli kako je hotel od 15 sprata useljen za 6 dana :)
    pa pogledajte
    http://www.srbijanet.rs/zabava/zanimljivosti/67478-sagradili-hotel-od-15-spratova-za-samo-sest-dana.html

    ОдговориИзбриши