Čvrstina vere, čistota duše, čestitost života
Powered By Blogger

среда, 10. август 2011.

Ladies and gentlemen, the show moves on

Da, da. Posle dana i dana plandovanja, vožnje čamcima po „bespućima Drine“, vreme je bilo da se ovaj šou nastavi, a priča započeta pre par meseci produži, na naše veliko zadovoljstvo.

Izvođač je najavio da je vreme da se krene u dalje radove, te su dana 08.08.2011. godine, radovi na našoj kući nastavljeni.

Koristim priliku da prepišem deo teksta koji se odnosi na planirane radove za narednih 10 do 15 dana. Citiram samog sebe: „...U planu je da se ovih dana odradi kompletno unutrašnje malterisanje od podruma do potkrovlja, da se natkrili terasa po istom principu kao i kuća ( betonski stubovi, venac, drvene grede, folija, OSB ploče, letvice, crep... ), da se pre izlivanja košuljice u koju ide mreža i tvrdi stiropor 3 cm i to u patosu prizemlja i patosu potkrovlja, provuku alu-plex cevi za grejanje te da se odradi grejanje po kući, klasičnog, radijatorskog tipa...“

Dakle iz napred navedenog vidi se da je u planu interesantna grupa radova, naročito po meni ona koja se odnosi na terasu i grejanje. Kako sa majstorom za grejanje tek treba da se nađem ovih dana da bi konačno utanačili čija je ponuda od par pristiglih najbolja i kome pokloniti poverenje ( i novac naravno ) za isporuku materijala, koristim priliku da vam prikažem radove na terasi i par slika „grubog“ malterisanja zidova po kući.

Uživajte.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Posted by Picasa

Нема коментара:

Постави коментар