Čvrstina vere, čistota duše, čestitost života
Powered By Blogger

среда, 4. септембар 2013.

DOO "BAUŠTEL" iliti "CURAJBERI" na delu

Poštovan čitaoci,

Čast mi je da vas obavestim da je u petak, 30.08.2013. godine u Šidu počelo sa radom privredno društvo DOO "Bauštel" koje obavlja sve vrste građevinskih radova kako na eksterijeru, tako i na enterijeru. Radnici ove firme su stručni, obučeni u najprestižnijim državnim školama sa ovih prostora i spremni da se uhvate u koštac sa najtežnim problemima građevinske industrije.
Radnici su posebno obučeni i kvalifikovani za "curajbovanje" koje su izučili na najprestižnijim svetskim građevinama u Saudi Arabiji, a pre svega Dubaiu.
Specifičnost ovog privrednog društva je što građevinsko-zanatske radove obavlja u popodnevnim časovima, a pre podne mogu da vam dragi čitaoci budu savetnici u različitim pravno-ekonomskim oblastima i pitanjima.
Sedište firme je tržni centar "Milka" kod objekta vrtića "Ruski dvor".
Biće nam drago da vaše građevinske snove pretvorimo u javu

Pojedini radnici obučeni su i za najsloženije radnje kao što je npr. kuvanje kotlića za 100 osoba u džezvi za kafu, što se iz priloženog može videti.

"Curajberi" na delu obavljaju složenu građevinsku radnju zvanu "curajb" iliti "zaglađivanje". Radnja je uvežbana prilikom učestvovanja na izgradnji niza velelepnih građevinskih objekara širom Saudi Arabije. Dovedena je gotovo do savršenstva.

Još jedna iz bogatog opusa građevinskih fotografija koja pokazuje veštinu i umeće radnika i osnivača privrednog društva DOO "Bauštel". Vodite samo računa dragi čitaoci da DOO označava po Zakonu o privrednim društvima "društvo sa ograničenom odgovornošću" tako da osnivači ne odgovaraju ukoliko vam se njihov rad nenormalno svidi da se kod vas prosto stvori zavisnost od angažovanja ove mlade firme.

Svaki od naših mladih radnika obučen je da pored izvođenja građevinsko-zanatskih radova izvodi i najsloženije operacije oko spremanja različitih vrsta najpoznatijih svetskih specijaliteta, a posebno se ističu jela sa ovih prostora i ovoga podneblja.

Šalu na stranu, prošli vikend rađene su staze oko kuće sa ekipom drugara u "o ruk" varijanti koja nije nešto puno jeftinija od "majstorske" varijante, a meni je bilo mnogo više do šale i zezanja sa drugarima. I ta kombinacija se pokazala dobitnom.

Naručio sam 4.5m3 šljunka - separacije koja je sitnija i bolja, ali je i nešto skuplja. Cena - 9.000,00 dinara sa prevozom.
Takođe sam naručio i 15 vreća cementa - 750kg po ceni od 10.500,00 dinara.
Armaturu sam imao od građenja kuće.
Daske za šalovanje - 40m x 10cm x 2cm izašle su me oko 2.600,00 dinara.

Pivo, hrana, zahebancija se ne računaju.

Imalo je da se izbetonira oko 40m2 staze. Nismo izbetonirali sve i ostalo je da se vidimo za vikend. Slede slike.






Kupatilo, kupatilce, ogledalo, ogledalce

I bi kupatilo. Dok smo sve pokupovali, dok smo izvijali majstore, sto čudesa i peripetija, ali konačno je gotovo. Uradili, priključili.

Pokupovano je još par stvari, šarafa i šarafčića što je na cenu samih sanitarija dodalo još nekih 10.100,00 dinara. Majstori su za ruke - nameštanje kompletnog kupatila uzeli 40 eura i još 30 eura je plaćeno nameštanje kombinovanog bojlera na sistem centralnog grejanja dole u podrumu.

Imali smo i nepredviđeni trošak vezan za podrum i cevi kanalizacije koje izlaze iz kuće i priključuju se na sistem jer su u međuvremenu, kako se kuća slegala, a pošto su bile zamalterisane, izgubile nagib koji je postojao kod njihovog nameštanja.

SAVET: kada budete radili kanalizacione cevi radite ih cev u cev ( manja u veću ) pa ako spoljna cev i bude fiksirana za kuću, ova unutrašnja ima prostora unutar veće da se kreće i menja nagib što je dosta jednostavno i prosto rešenje, a malo ko ga se seti.

Evo i slika kupatilca